Tradicionális:
esküvői menü - tálszervíz
1. Tyúkhúsleves gazdagon, lúdgége tésztával
- Főtt húsok ecetes tormával, paradicsom mártással
2. Lakodalmi vegyes tál
- Cordon Bleu sertésjavából készítve
- Kemencében sült csirkecomb
- Rántott sertés szelet
- Fokhagymás grillezett sertéskaraj
- Gombafejek és sajtfalatok rántva, tartármártás
- Párolt rizs és hasábburgonya
- egyes savanyúságok /káposzta saláta, ecetes uborka/
Éjféli svédasztalos vacsora
1. Töltött káposzta tejföllel, friss kenyérrel
2. Vörösboros marhapörkölt galuskával
Ínyenc:
esküvői menü – tálszervíz
1. Tyúkhúsleves gazdagon, lúdgége tésztával
- Főtt húsok ecetes tormával, paradicsom mártással
2. Lakodalmi vegyes tál
- Legényfogó borda (baconnel, füstöltsajttal és gombával töltött sertésborda rántva)
- Mézes-mázas csirkemell grillen készítve
- Sertésjava párizsi bundában sütve
- Kemencében sült ropogós sertés csülök
- Szezámmagos camambert falatok rántva áfonyamártással
- Házi steakburgonya, rizi-bizi, tartármártás
- Vegyes savanyúságok (káposztasaláta, ecetes uborka)
Éjféli svédasztalos vacsora
1. Töltött káposzta tejföllel, friss kenyérrel
2. Vörösboros marhapörkölt galuskával
Prémium:
esküvői menü – tálszervíz
1. Tyúkhúsleves gazdagon, lúdgége tésztával
- Főtt húsok, almakrém, ecetes torma, paradicsommártás,
2. Lakodalmi vegyes tál
- Szárnyasmáj pürével bélelt jércemell filé bacon köntösben
- Mandulás pankó morzsában forgatott csirkemell
- Házi lepényköntösben sült sertésjava
- Szűzérmék bécsi bundában sütve
- Gombafejek idény zöldségekkel gratin mártással kemencézve
- Házi steakburgonya, vajon párolt zöldségek, jázmin rizs,
- Fokhagymás tejföl, édes mustár, tartármártás
- Friss vegyes savanyúságok (káposztasaláta, uborkasaláta, paradicsomsaláta)
Éjféli svédasztalos vacsora
1. Töltött káposzta tejföllel, friss kenyérrel
2. Vörösboros marhapörkölt galuskával